Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Detergent tapiterie Tex-Clean, 5 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8585 lei Lei
Brand
ChemSol Group
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tex-Clean este un detergent concentrat, cu spumare redusa si miros placut, pentru spalarea si curatarea in profunzime a tuturor tipurilor de suprafete textile (tapiterii, mochete, covoare, etc.), prin procesul de injectie-extractie sau in varianta manuala. Formula avansata neutralizeaza mirosurile neplacute, igienizeaza si indeparteaza cu usurinta murdaria si petele de pe suprafetele textile in timp ce revitalizeaza culorile acestora.

Dilutie 1:10 - 1:20 .Pentru eliminarea petelor persistente se foloseste in dilutie de 1:5

MOD DE UTILIZARE: Pentru curatarea manuala, pulverizati produsul uniform si agitati cu o perie moale prin miscari circulare, dupa care absorbiti cu o laveta curata. Clatiti laveta ori de cate ori este necesar. A se verifica compatibilitatea produsului cu suprafetele foarte uzate.

Pentru spalarea suprafetelor prin procesul de injectie-extractie, se introduce produsul diluai in rezervorul aparatului, se pulverizeaza o cantitate substantiala uniforma pe suprafete, apoi se se extrage prin aspiratie. Repetati procesul daca este necesar. Nu necesita clatirea suprafetelor.

Totusi, pentru cele mai bune rezultate recomandam 1-2 clatiri cu apa curata. Pentru curatarea manuala, pulverizati produsul uniform si agitati cu o perie moale prin miscari circulare, dupa care absorbiti cu o laveta curata. Clatiti laveta ori de cate ori este necesar. A se verifica compatibilitatea produsului cu suprafetele foarte uzate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura