Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Spray grund epoxy Mipa, gri, 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

403 lei Lei
Brand
MIPA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mipa 1K-Epoxy-Primer-Spray contine un grund monocomponent pe baza de rasina epoxidica fara crom, cu proprietati excelente de umplere. Perfect potrivit ca acoperire anticoroziva datorita efectului izolant ridicat impotriva umiditatii.
Se poate aplica peste vopsea veche, matuita in prealabil, peste grunduri din magazin sau direct pe metal, aluminiu sau zinc.
Pulverizarea foarte fina permite aplicarea produsului in reparatiile locale fara sa lase pete grosolane in zona de tranzitie. Produsul asigura o uscare rapida si o slefuire excelenta, prin urmare, timpul de slefuire intermediara este redus semnificativ.
Suprafata trebuie sa fie curata, degresata, fara urme de rugina sau agenti de polisare. Inainte de folosire agitati bine doza. Pulverizati de la o distanta de aprox. 25-30 cm. in cruce in mai multe straturi subtiri, cu timp de uscare intre straturi de aproximativ 3-5 minute. Dupa folosire, rasturnati doza cu susul in jos si pulverizati pana cand supapa este curata, pentru a impiedica infundarea ei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura