Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv ulei motoare uzate, Metabond Old Spezial, 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Brand
Metabond
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Metabond Old Spezial este un aditiv de ultima generatie, cu vascozitate ridicata, de baza sintetica, recomandat motoarelor uzate, pe benzina, motorima si gaz, motoare cu un consum ridicat de ulei (aprox 1litru/1000 km). Recomandat autoturismelor si autoutilitarelor usoare.

Daca motorul consuma o cantitate relativ mare de ulei, nu alegeti un ulei de motor mai vascos, cu un nivel de performanta in general mai scazut, care nu face decat sa accelereze uzura suplimentara, ci folositi un ulei de motor cu un nivel de vascozitate si performanta corespunzatoare specificatiilor recomandate de producator si adaugati aditivul cu vascozitate ridicata Metabond Old Spezial!Pe langa proprietatile sale excelente de reducere a frecarii, continutul de ceramica corecteaza si anumite scurgeri, iar modificatorul de vascozitate adaugat creste usor vascozitatea uleiului de motor, astfel incat consumul de ulei este redus semnificativ.

Avantaje, caracteristici:

cresterea duratei de viata a motorului
reducerea semnificativa a consumului de ulei
economii de combustibil
cresterea performantelor
efect sporit de imbunatatire a lubrifierii
reducerea remarcabila a frecarii
reducerea emisiilor nocive
uzura redusa
reducerea costurilor de intretinere
fara cenusa
nanotehnologie

Mod de utilizare:

Inainte de utilizare flaconul trebuie incalzit (se pune in apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat. Se adauga in proportie de 5% din cantitatea uleiului proaspat schimbat. Se aplica in motorul cald si se lasa in functiune minim 10 minute. Tratamentul se repeta la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului!

Aplicatie:

Poate fi folosit in motoare cu ardere interna in patru timpi, pe benzina, diesel si gaz, in autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, motoare marine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura