Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv ulei Metabond Spirit, 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

213 lei Lei
Brand
Metabond
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Metabond Spirit - pentru motoarele cu sistem start-stop sau hibrid
Tratamentul Metabond Spirit, este recomandat pentru motoarele cu sistemul start stop sau hibrid.
Este unul dintre cele mai moderne innobilatoare de suprafete metalice cu nano tehnologie.
Metabond sistem start stop sau hibrid. Este recomandat pentru motoarele mai noi, dotate cu sistemul start stop sau hibrid, fie ca sunt pe motorina, benzina sau gaz, cu sau fara filtru de particule. Unul dintre efectele principale ale Metabond-ului este innobilarea - tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii perfecte pentru pelicula de ulei, reducand astfel frecarea si uzura motorului.

TRATAMENT MOTOR SISTEM START STOP SAU HIBRID.

Aditvii speciali pentru lubrifiere dezvoltati pentru cele mai noi motoare impreuna cu ingredientii speciali pentru lubrifiere si policeramica nano, creste durata de functionare a motoarelor, rreduce pierderile din frecare cu 60%, iar continutul de ulei de baza ester sintetica creste semnificativ performanta uleiurilor pentru motor.
Tratarea suprafetelor metalice si nano ceramica rezolva si problemele neetanseitatii, reducand consumul de ulei si emisiile.
Tratamentul pentru motor Metabond Spirit creeaza conditii optime pentru ulei chiar si sub sarcini extreme, ducand astfel la o functionare corecta a motorului. Rezultatul este cresterea puterii motorului si a economiei de combustibil.
Folosirea tratamentului pentru motor Metabond Spirit va duce si la reducea nivelului de zgomot al motorului.
Folosirea la fiecare schimb de ulei va tripla durata de folosire a motorului, va elimina dificultatile pornirii la frig si va oferii o protectie in cazul pierderii totale a presiunii uleiului sau in cazul piederii / lipsei de ulei pe termen scurt.
Pornirea motorului in orice conditie, fie ca este la rece sau la cald are un moment sensibil. Imediat dupa pornire arborele se roteste pentru un timp foarte scurt fara a avea presiune de ulei, astfel toate suprafetele aflate in frecare in special cuzinetii sunt expusi solicitarilor mari.
Metabond Spirit protejeaza motoarele autoturismelor echipate cu sistemul start stop impotriva uzurilor provocate de opririle si pornirile dese in trafic. Motoarele mai noi cu sistemul start stop sunt echipate cu filtru de ulei de reflux, presiunea uleiului fiind retinuta de pompa de ulei, producand presiunea necesara imediat dupa pornirea motorului. In astfel de motoare este recomandata utilizarea lubrifiantilor care pot fi pompati cu usurinta in conditii relativ reci.
Uleiurile pentru motor tratate cu Metabond pastreaza calitatea uleiului pe o perioada mai lunga de timp, astfel perioada de schimb a uleiului se mareste.
Recomandat pentru motoarele cu sistem start stop, minim 5w40, 5w30. Cel mai indicat este amestecat cu uleiurile cu viscozitate de 0w
Inainte de a se pune in motor flaconul trebuie incalzit in apa calda sau pe un calorifer ( atenie incalzit , nu fiert ! ) dupa care este nevoie sa il agitati cateva secunde.
Un flacon de 250 ml se adauga la un schimb de 4-8 litri de ulei.
Se aplica in motorul cald si apoi se lasa motorul pornit minim 10 minute.
Se repeta la fiecare schimb de ulei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura