Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solutie curatare motor Metabond CL, 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
Metabond
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Metabond CL este un produs High-Tech pentru curatarea interioara a motoarelor pe benzina, diesel si pe gaz. Ungerea motorului nu ar trebui sa aiba de-a face cu murdaria si depunerile vechi!

Avantaje:
indeparteaza depunerile solide
in multe cazuri compresia cilindrului se imbunatateste sau se reface
scade consumul de ulei si combustibil
performanta motorului creste
asigura o functionare mai silentioasa si mai uniforma a motorului

Mod de utilizare:
Continutul flaconului de Metabond CL (250 ml) se introduce in uleiul uzat aflat la temperatura de functionare si care urmeaza sa fie inlocuit, apoi timp de 15 minute se lasa motorul in stare de functionare la turatii mici, la intervale de timp se poate accelera usor. Continutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 3-6 litri de ulei la autoturisme, iar la autocamioane la 6-12 litri de ulei. Ulterior se elimina uleiul uzat si se schimba uleiul si filtrul de ulei. Pentru echipamentele hidraulice cu o baie de ulei de peste 30 de litri, doar 1-2% Metabond CL este suficient pentru a obtine rezultatul dorit.
Aplicatie:
In primul rand se recomanda pentru motoare cu ardere interna noi, folosite sau uzate, motoare pe benzina, diesel si gaz. Este potrivita si pentru curatarea interioara a diferentialelor si transmisiilor. CL poate fi utilizat numai in echipamente hidraulice unde uleiul uzat poate fi golit complet (impreuna cu CL din interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura